Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022

Ράλι Λιβαδειάς Δ.Τ. 2

 

 

 

Το Σωματείο μας ,ξεκίνησε τις ενέργειες για την διοργάνωση του Ράλι Σπριντ Λιβαδειάς. Σε αυτήν την διαδικασία μαζί με στελέχη της ΑΛΦΑΛ διαπιστώσαμε ότι λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή ο αγώνας δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί.

Συγκεκριμένα μετά από επιτόπια αυτοψία στις 09/03/2022 ,το ύψος του χιονιού στο τελευταίο κομμάτι της διαδρομής που είναι και σε σχετικά χαμηλό υψόμετρο πλησιάζει τα τριάντα εκατοστά με βάσιμες πιθανότητες να φτάσει και τα πενήντα εκατοστά τις προσεχείς ημέρες της κακοκαιρίας. Είναι δε σίγουρο ότι αυτό το χιόνι δεν θα λιώσει προκειμένου να γίνουν οι αναγνωρίσεις και ο αγώνας. Αν χρησιμοποιήσουμε μηχανήματα οδοποιείας ,από το βάρος τους θα δημιουργηθεί πρόβλημα στο τερέν της διαδρομής μετατρέποντας την σε λασπωμένο βούρκο που θα ταλαιπωρήσει αθλητές και αυτοκίνητα.

Σε αυτές τις συνθήκες θα είναι αναποτελεσματικά τα πυροσβεστικά και τα ασθενοφόρα έστω και αν είναι τετρακίνητα.

Μετά από όλα αυτά αποφασίσαμε να ζητήσουμε από την ΕΠΑ την αναβολή του Αγώνα λόγο των έντονων  και απρόβλεπτων καιρικών συνθηκών σε άλλη ημερομηνία ,ώστε να δοθεί μια ευκαιρία για δοκιμή σε όσους

επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Ιστορικό ράλι Ακρόπολις στο οποίο περιλαμβάνεται και η συγκεκριμένη διαδρομή.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε για το ενδιαφέρον τους ,όλους τους Έλληνες και Κύπριους αγωνιζόμενους που  επικοινώνησαν μαζί μας.

 

Η Οργανωτική Επιτροπή.